TAUSTAA

Improvisaatioita teehuoneella on tunnin mittainen inhimillinen laboratorio siitä, mitä tapahtuu kun kokeilen jotain, mikä on tällä hetkellä kiinnostukseni sekä itseni haastamisen ytimessä. Vaikka improvisointi on suurin intohimoni, se on samalla joka kerta yhtä tutkimaton uusi maa joka haastaa aina tinkimättömään rehellisyyteen ja läsnäoloon taiteilijana. Onko jokainen sävel todella minä. Taide ja erityisesti improvisaatio on minulle henkilökohtaisin alue jolla voimme toimia ja sen paljastaminen muille mielestäni rohkeinta, mitä voimme tehdä.

Olen kutsunut improkohtaamisiin kaksi muusikkoa, joiden kanssa uuden tutkiminen ja yhteisen maailman rakentaminen tuottaa minulle aina uusia oivalluksia. Molempien kanssa olen voinut löytää itsestäni muusikkona  uudenlaista  rauhaa, rohkeutta ja armollisuutta taiteen tekemisen äärellä.

Koska suurimpia arjen nautintojani on tee, olen halunnut jakaa nämä aistikokemukset osana maailmaani jonne olen teidät kutsunut. Teemestariksi olen pyytänyt ystäväni Hanna Vihavan, jonka vieraanvaraisuus ja lempeä kyky kohdata saa minut aina tuntemaan oloni yhtä tervetulleeksi. Koska myös  visuaalisuus, tilan tunnelma ja kotoisuus ovat minulle tärkeitä, olen siirtänyt esityksen ajaksi olohuoneeni Teatteri Universumiin. Otan teidät vastaan kuin kotonani.

Suvi Sistonen

suvisistonen.com
suvi.sistonen (at) gmail.com

Mainokset