PALAUTTEITA

Yleisöpalautteita 4.12 esityksestä:

”Hieno konsepti joka ruokki kaikkia aisteja. Oli ihanaa laskeutua joulukuun tummaan iltaan tunnelmallisessa paikassa ja antaa musiikin virrata läpi samalla kun teekuppi lämmitti käsiä. Hoitava hetki kiireisen työpäivän jälkeen. Äänimaisema oli rauhallinen ja kielellä tanssahtelevat aromit kruunasivat aistielämyksen. Tykkäsin koska arvostan laadukasta lempeyttä.”

”Lämmin, lähelle tuleva, yllätyksellinen, monitaiteinen, taidokas ja sävykäs.”

​”Improvisaatioita teehuoneella oli ehkä enemmän tila, johon halusit viedä meidät kuin esitys. Ajattelin sen lempeäksi ja rauhoittavaksi vyöhykkeeksi teineen ja tryffeleineen, jossa ollaan kaikki yhdessä (yhdessä oleminen tuli aiheiden antamisesta ja teen kaatelusta).”

”Tilan ja tunnelman luonnissa olet jo mestari, jossa soittosi oli oleellinen ilmaisumuoto ja se menee syvälle ainakin minulla.”

”Kaikenkaikkiaan oli oikein nautinnollinen kokonaisuus. Teemat kantoivat hyvin alusta loppuun ja tarjoilupuoli/miljöö oli erinomainen tunnelmaa tukeva lisä. Todella koskettavaa ensitahdeista lähtien.”

”Konserttisi sopi loistavasti eilen viime aikaiseen teemaani – herkkyyden tutkiminen muissa ja itsessäni ja miten sen kanssa olla näkyvä osa tätä yhteiskuntaa.”

”Kiitos hienosta ja innostuksia herättävästä kokemuksesta!”

”Herkkyys on haaste niille, jotka eivät ole kosketuksissa oman herkkyytensä kanssa ja tutkineet sisäisiä sopukoitaan pohjia myöten. Hengittäneet, pysähtyneet oleellisen äärelle ja hiljentäneet mielensä. Toisilla se on ollut luontaista lapsuudesta alkaen ja saaneet kulkea kivisen polun siinä maailmassa jossa toiset ovat sokeutuneet ja kuuroutuneet. Aistillisuus on tilan antamista niin kuulijoille kuin kanssa soittajille ja siinä sinä onnistuit kanssasoittajiesi kanssa.”

”Minulle jäi rauhallinen olo. Aika meni hujauksessa, olisi kuunnellut pidempäänkin.”

”Herkkää. Olet mielenkiinteinen yhdistelmä herkkyyttä ja voimaa eli temperamenttia ja tahtoa. Hyvä yhdistelmä!”

”Hienosti rakennettu tilaisuus alusta loppuun!”

”Kokonaisuus oli hyvin eheä.”

”Kiitos ihanasta ja kokonaisvaltasesta elämyksestä!”

Mainokset